Diensten

Van aanleg tot onderhoud

Bij De Witte Tuinwerkzaamheden kunt u terecht voor diverse, professioneel uitgevoerde werkzaamheden in en rond uw tuin. Van aanleg tot onderhoud.

Tuinontwerp

Het aanleggen van een tuin begint allemaal met een gedegen tuinontwerp. Wij inventariseren uw wensen en gaan dan in samenspraak aan de slag met het ontwerp van uw tuin. Wilt u liever een onderhoudsvrije tuin, of houdt u ervan om te tuinieren? Wat uw wensen ook zijn, bij de Witte Tuinwerkzaamheden bent u ervan verzekerd dat u de tuin krijgt die bij uw wensen aansluit.

Betrokken bij elke stap

U wordt betrokken bij elke stap in het proces, zodat u zeker weet dat de tuin voldoet aan uw wensen. Wij doen het zware werk, terwijl u toch de regie in handen houdt. Dat werkt wel zo prettig.

Ligging van uw tuin

De ligging van uw tuin is van belang bij het tuinontwerp. De hoeveelheid zonlicht en schaduw zijn onder andere van invloed op beplanting en de plaats van het terras. Maar ook hier geldt dat wij u graag voorzien van een passend advies en een ontwerp op maat.

Een gedegen tuinontwerp

Tuinaanleg

Na het opstellen van het tuinontwerp wordt gestart met de daadwerkelijk aanleg van uw tuin. Het maakt niet uit of u uw huidige tuin wilt vervangen of voor uw nieuwbouw woning op zoek bent naar een passende tuin: wij helpen u graag verder!

Of u nu een vijver, luxe terras of zelfs een zwembad wilt, bij De Witte Tuinwerkzaamheden is het allemaal mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Tuinaanleg bij De Witte Tuinwerkzaamheden

Tuinonderhoud

Heeft u geen groene vingers of simpelweg geen tijd om uw tuin te onderhouden? Wij zorgen ervoor dat u tuin in perfecte staat blijft. Er kunnen verschillende afspraken worden gemaakt zodat uw tuin er het gehele jaar goed bij ligt.

Van gazononderhoud tot onderhoud aan uw borders

Wij kunnen u onder andere helpen met gazononderhoud, boomverzorging en onderhoud aan beplanting. Heeft u een vijver? Ook die kunnen we onder handen nemen.

Incidenteel onderhoud behoort tevens tot de mogelijkheden.

Tuinonderhoud, van gazononderhoud tot aan boomverzorging

Neem vrijblijvend contact op